tiistai 18. elokuuta 2009

Peseytyminen

Kun kylmä vesi on kolmatta viikkoa katki alkaa julkisen pesupaikan kuumeinen etsintä.

Yhtenä vaihtoehtona ovat yksityiset saunat. Toisaalta, kun huomaa että saunan eteen on pysäköity musta täystummennettu rekisterikilvetön maasturi ja oviaukon päällä vilkkuu puoliksi sammunut kyltti ”Afrodite” voi palvelutalon puhdistavaan vaikutukseen suhtautua terveen skeptisesti.

Täysin lohduton tilanne ei kuitenkaan ole, sillä yläkapungilta löytyy trooppinen kylpylä. Käyntikerrat tosin sieläkin alkavat vähetä, kun huomaa, että viemärireiät on rakennettu vai näön vuoksi ja vihreänsinisiset hiusmassat lainehtivat suihkuhuoneen laidoilla.

Kun pelastusta ei tunnu löytyvän länsimaista, on tekojärven rantaan kyhätty aito puulämmitteinen banja. Tässä aidatulla alueella sijaitsevasta höyrymökistä on suora hilpaisuyhteys tekojärveen. Kaupunkisuunnittelussa on kuitenkin taas hieman epäonnistuttu, sillä 50 metrin päähän saunasta laskee Murmanskin alueen harmaavesiviemäri.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Gaah!

Tässä alkaa toivomaan, että lämmin vesi alkaisi pian kulkea putkissa. Kyllä tuo niin kylmälle kuulostaa peseytymisen suhteen. Muutewn onko banjassa mahdollisuutta lämmittää vettä vai onko "reservoir dogiksi" heittäytyminen ainoa keino

Terveisin Mr. Black

snaamakko kirjoitti...

Kylmävesiksuihkuihin tottuu, vaikka aluksi niitä pystyikin vertaamaan Reservoidogs-tyyppiseen totaltortureen.

Banjassa on lämmintä vettä tarjolla kaikille, mutta maksuksi joutuu ottamaan vastaan jalkasilsan.

Anonyymi kirjoitti...

suosittelen kevytjalkineita!

snaamakko kirjoitti...

Kahluusaappaissa tulisi mukana pefletti.