perjantai 6. marraskuuta 2009

Jokavuotinen yllätys

Autolijat yllättivät talven.Sankat autoilijaparvet haittasivat lumen jokavuotista paluumuuttoa Murmanskin kaduille. Tiehallinnon mukaan kaakosta tullut yllättävä autoilijaparvi aiheutti useita vaaratilanteita laskeutuville lumihiutaleille. Kidekolareita tapahtui torstai aamupäivästä etenkin suolauskaluston vakioreiteillä.

Lauantaiaamuksi tieolosuhteiden odotetaan kuitenkin paranevan. Autoilijarintama on ennusteiden mukaan siirtymässä Murmanskin keskustasta kohti Severomorskin laivastotukikohtaa.

Autoilijoiden tempaus vaikeutti mustan jään kiteytymistä risteysalueilla eivätkä rengasuratkaan ole päässeet jäätymään rauhassa, kertoo mummo lumessa.

Miliisi on kehottanut lumikuuroja välttelemään turhaa liikkumista Murmanskin kaupunkialueella ja ehdottanut vaihtoehtoiseksi laskeutumisalustaksi Iltasanomien kotimaan uutistoimitusta, jossa kaivataan aina tieverkostoon erikoistuneita lumiyllätyksiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

maastureita piisaa ja ympäristö on ihan oikee noille kantturoille

Anonyymi kirjoitti...

mua kiinnostaa toi mummo ,lumessa!
- onko viellä vireessä
- onko elävå oikeesti
- onko juttu totta tosiaan
- onko mummo griúusiasta
- onko propagandistin koulutustausta (tässä vaiheeessa ymmärsin onko sanan tappavan tautologian)
- oma bemu mummolla
- media haavi
- yhteyksiä puolueesen
- medukan tai putukan kaveri (sukulainen )
- retro amerikasta
- pahvia
- lutka- readz -

snaamakko kirjoitti...

Kaikki merkit viittaavat siihen, että mummo lumessa on Jekateringburgista tsaariperheen teloituksista karannut kamarineito Anna Demidova. Mummo ei siis ole lutka, mutta melkein sukua julkkikselle eli media haavi.