maanantai 10. elokuuta 2009

Red Pub

Tunnelma: Tarjoilijat on puettu pioneeriasuihin ja seinillä vallankumouksen merkkihenkilöt tuijottavat kilpaa taulutelkkariin kehystettyä Micheal Jacksonia. Popularisoitu kommunistinen tunnelma on kaikessa puhtaudessaan teennäisen mukaansatempaava.

Ruoka: Ravintolan kuvallisesta menusta löytyy yli sata drinkkiä, joista osaa saa tilata vain baaritiskillä seisoen, todistaakseen olevansa tarpeeksi selvä myös nautimaan juomasta. Esimerkiksi absinth-pohjaiset juomasekoitukset kuuluvat seisomatarjoilulistaan. Jälkiruoat ovat nimetty kommunismin merkkihenkilöiden ja heidän saavutusten mukaan. Koska kommunismi ei valloittanut maailmaa, nyt sen voi syödä ja juoda Murmanskissa.Erikoista: Lahjana Meksikon vallankumouksellisilta on ruokalistalle lähetetty guacamolea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm...Mikähän mahtaa olla Hrutsevin jäläri? Berliinin muuri vai Sputnik? Itse en ainakaan osaa ajatella muuta, kuin Kievin kotletteja. Stalinkin tuo mielikuvan vain Gruusialaisesta lammaspadasta.

J.V.

Anonyymi kirjoitti...

Jälärinä on ainakin Fidel, ystävämme Kuubasta. Drinkkilista tarjoaa sitten KGB:tä, Iljitshin lamppua, Moskovaa ja rautaesirippua. Pienet pioneerit tarjoilevat.